GPR utbildning och träning

Training

GPR-utbildningen är en viktig del av Geoscanners tjänster, eftersom att vi anser att de rätta verktygen i kombination med rätt kunskap är vägen till framgång. Det är därför vi har lagt ner mycket kraft på att utveckla en snabb och intensiv GPR-utbildning.

Att arbeta med georadarsystem kväver teoretisk såväl som praktisk kunskap. Av denna anledning så innehåller alla våra utbildningar en grundlig teoridel såväl som tekniska segment. Våra ingenjörer har många års erfarenhet inom området och kommer att ge er många smarta tips och tricks för att ni ska uppnå så bra resultat som möjligt.

Utbildningarna är speciellt utformade för kunden och hålls när ni har tid, istället för på bestämda datum. Det är också därför vi inte håller några öppna seminarier eller företagskurser. Istället så anpassar vi innehållet i utbildningen till era speciella behov och omständigheter som kan uppkomma under er undersökning. Trots allt, företag inom arkeologi är kanske inte intresserad av samma saker som ett företag inom byggbranschen.

Utbildningar runt om i världen:

Utbildningen kan ske i Geoscanners huvudanläggning i Sverige eller på den plats ni väljer. Utbildningarna har samma innehåll och den praktiska delen är möjlig, oavsett om ni väljer att ha utbildningen här hos oss eller någon annanstans.

GPR-utbildning* i Geoscanners lokaler inkluderar:

  • 2 dagars kostnadfri GPR utbildning (hotell- och resekostnader är inte inkluderade)
  • GPR-teori – Förståelse av GPR-principerna, inställningar, datainsamling, introduktion till efterbehandlingsprograms
  • Praktiskt arbete med ett GPR-system
  • Certifikat på fullgjord utbildning efter avklarat test

GPR-utbildning* utanför Geoscanners lokaler inkluderar:

  • GPR-teori – Förståelse för GPR-principerna, inställningar, datainsamling, efterbehandlingsprograms-introduktion osv
  • Praktiskt arbete med ett GPR-system
  • Certifikat på fullgjord utbildning efter avklarat test

*Om ett komplett GPR-system har inhandlats. Om du är intresserad av utbildning utan inköp av ett GPR-system, vänligen kontakta oss för att diskutera dina möjligheter.

Inkluderat i alla kompletta system!

Vi vill att du ska få ut det mesta av dina undersökningar och därför erbjuder vi utbildning tillsammans med alla kompletta system**. Du kommer inte endast att ha en komplett lösning som passar dina behov på bästa möjliga sätt, du kommer även att vara utrustad med lösningar och kunskap om hur du uppnår de mest exakta och snabbaste resultaten.

**2 dagars kostnadsfritt (hotell- och resekostnader inte inkluderat) i Geoscanners lokaler i Sverige. Reducerat pris för utbildning utanför Geoscanners lokaler.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor om utbildningen och vill veta mer så är du mer än välkommen att kontakta oss. Skicka ett e-mail och du kommer att få svar inom 24 timmar. Observera att dessa 24 timmar inte gäller under helger (lördag och söndag) eller helgdagar.

E-mail:

Telefonnummer: +46(0) 921 530 20