Begär en offert

Quote request

Är du intresserad av en Geoscanners produkt? Följ bara de lätta stegen nedan för att begära en offert och vår säljavdelning kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information. Du kan även kontakta oss direkt genom att skicka ett mejl till .

Om du inte är säker på vilket GPR-system som är mest lämpad för din undersökning så är vi mer än glada att hjälpa dig att välja den mest perfekta konfigurationen för dig. Genom att fylla i informationen som begärs i fälten nedanför så hjälper du oss att hitta den perfekta konfigurationen för just dina behov.

[fält med en stjärna är obligatoriska]

*Förnamn:*Efternamn:Företagsnamn:*E-mail:Kompletta GPR-system:
Håll in "CTRL"-tangenten för fler valGPR antenner:Primärt användningsområde:Annat:Telefonnummer:*Land:Uppskattad storlek på objekten:Uppskattat undersökningsdjup:GPR kontrollenheter:
Håll in "CTRL"-tangenten för fler valGPR mjukvara:Tillbehör:

Support och garanti

Geoscanners produkter går igenom många kvalitetstester innan de godkänns, och garanterar att du får den bästa utrustningen. Eftersom att vi litar på våra produkter så erbjuder vi våra kunder marknadens längsta garanti!

Genom att köpa ett komplett Geoscanners system så har du även inkluderat livstidssupport för mjukvara och 3 års support för hårdvaran (tillbehör och kablar är inte inkluderade).

Har du bråttom?

Om du inte har mottagit ett svar inom 24 timmar, var vänlig och fyll i PDF-filen och skicka den till: . Observera att dessa 24 timmar inte gäller under helger (lördag och söndag) eller helgdagar.

Quotation RequestOffertformulär

Telefonnummer: +46(0) 921 530 20

Att tänka på vid antennval

Generellt så kan lågfrekvensantenner penetrera djupare, men har en lägre upplösning och högfrekvensantenner har högre upplösning med lägre penetration.

När det kommer till storleken av objektet så finns det en tumregel som säger att man inte bör försöka lokalisera ett objekt på ett större djup än 10 gånger dess storlek – så för ett objekt på 10 cm så bör djupet vara minst 1 meter, för ett objekt som är 40 cm bör djupet vara minst 4 meters osv.